Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sover du hungrig?

Alla letar ju,
Efter hur en människa bör vara.

Alla letar efter,
Hur en människa bör leva.

Jag kan bara visa mig,
Och be att få ta del av fyndet.

Jag har aldrig funnit nått,
Och inte heller vunnit nått.

Jag går och lägger mig ensam igen
Jag går och lägger mig hungrig.





Fri vers (Fri form) av max andreewitch
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-04 22:40



Bookmark and Share


  Miss Deliria
I bristen av,
och längtan
föddes så en dikt,
fint
2021-03-06

  Jan Widströmer VIP
Har funnit att när man inte funnit nåt, har man blundat för det enkla och vänt
sig bort i förväntan på det enastående.
Det enkla är alltså det svåra. Där bör man lägga sin uppmärksamhet. Min dikt Uppmaning kommenterar detta.
2021-03-05
  > Nästa text
< Föregående

max andreewitch
max andreewitch