Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lust

Som en häst skenar
På ett fält av klöver
Skenar jag av lust




Bunden vers (Haiku) av Kiffe
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-05 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kiffe
Kiffe