Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stenhur skrev en text, jaget läste densamma och det här är min kommentar. Jag som skriver 'hellre än väl', har dock en produktiv själ, i pennan håller gärna jag, hellre än bara framstå som svag, på fredag följer måndag o tid i helg slås ihjäl.


Kommentar på en text (2121) rimmigt




Uti Svea rike lägger någon pussel,
däri riket pågår ett smussel,

någon lyfter en väl hejdlös lön,
den mer orolige vill byta kön,

men egna själen följer gärna med,
drömmen om lyckan tämjs för smed...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 290 gånger
Publicerad 2021-03-05 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP