Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ja, vi kan verkligen "skvätta färg på duk" men minns du "Jag målar din hud" menade där inte att din hud var min duk, bara det att jag beundrar dig så mycket, här på teatern..


Vill du sjunga den vita fågeln?

Nej, jag kan inte sjunga som den vita fågeln, jag målar!

Får jag se?

Tog kort med den rosa kameran, se..

Men tavlan är ju halv.

Det ska vara så och den som vill kan köpa
hela tavelbilden jag ordnar tryck på canvas
duk och signerar och i upplaga nummer.

Upplaga nummer?

Jag då skriver man den första som 1/100
ifall man ska ha 100 st. tryckta på canvas
sen så de blir värda något på marknaden.

Är det så vi ska göra?

Ja, lite sånt sen allt det andra också.

Ok, kvinnor vem vill måla, sjunga eller dansa idag?

Ses senare nu måste jag jobba vidare, hemstädning.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-05 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP