Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Lene Marie Fossen


Melankoli

att hejda tiden
med bild och sin egen kropp
ett slutfört projekt




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-03-05 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP