Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intill förälskelsen

Kyss av rosenkvarts.
Vintage rosa hjärtslag.
Min kärlek är din.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-05 17:05



Bookmark and Share


  SatansSon
ömsint om det viktigaste i livet. bokmärker.
2021-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP