Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Scenbyte

Utsikt från fönstret
gårdagens hoppfulla träd
nu vitmålade

© Eva Hedlund fd. Langrath 2021




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-05 17:44



Bookmark and Share


  ULJO
Snabba växlingar
2021-03-06

  SatansSon VIP
fina trän. enda fördelen med vintern. som jag ser det-
2021-03-05

  SatansSon VIP
fina trän. enda fördelen med vintern. som jag ser det-
2021-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP