Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Serotonin

Jo, du ler
Sådär som bara du kan
Ser in i kameran

Mina nivåer av serotonin

Ökar markant




Fri vers (Fri form) av Roger VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-05 18:01



Bookmark and Share


  ßluie VIP
Trevligt! (serotonin heter det)
Jag behöver både det och melatonin. Men solen lyser starkare nu och sticker strålar in i pupillerna så det ökar och jag får sova och då ökar nog flödet av serotonin också.
2021-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP