Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur medan du ännu sover stiger jag upp förälskad


Mångfalden i min vänstra sida: 24

Som att somna in eller vakna
När hon går förbi och vänder sig om
Som att bli uppväckt och få något att äta
Som att få hjärtat att stanna och starta på nytt




Fri vers av Horace
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-08 12:36



Bookmark and Share


  Miss Deliria
en vacker och starkt förmedlad känsla.
mer än som en bild,
bra

2021-03-08

  Miss Deliria
Ja, ett fåtal kan ha den effekten,
en vacker och starkt förmedlat känsla,

kraftfullt
2021-03-08

    ej medlem längre
Det finns ett djup i dina ord som växer för varje rad. Hur motsatserna i uttrycken fördjupar varandra. Tänk att någon kan göra så stor skillnad mellan att vara död eller levande.
2021-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace