Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bit ihop, sa dom och

jag bet ihop
och bet ihop
och bet ihop

nu undrar jag:
Vad var det för
mening med det?




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-05 23:55



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Känner igen!
Hos tandläkaren behöver man
nästan bända upp käkarna.
2021-03-08

  angela Täubert fd Jansson VIP
En situation jag kan identifiera mig med. Och jag vet att förr eller senare i livet visar sig meningen med det. Håll ut.
2021-03-06

    Max Poisé
Visst är det så många gånger att när man vänt andra kinden till så upplever man att det inte ändrade på något.
2021-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP