Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cold star

Cold star
I wait for you
So much love
In the distance
I can see you smile
I've been better
Calling morning
Stole you away




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-05 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams