Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om en liten tanke.

Tänk om allt vore så lätt
om livet bara var.
Om allt vi sa var rätt
att allt var ok.
Ingen kunde göra fel
ingen bestämde vad som är bra eller inte.
Tänk om..
vi alla är.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2021-03-06 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP