Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I need a man

I need a man
With life
Left




Fri vers av Cortexett
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-06 08:40



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
I’ll be dam
I am a man
full of life
will you become my wife
2021-03-06

  Koloristen
"Ah, you know you're a man Yeah, she makes you understand" (Capt. Beefheart).
2021-03-06

  Larz Gustafsson VIP
Ja, annars blir det nekrofili.
2021-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Cortexett
Cortexett