Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vart tog allt och alla i vägen

jag sitter och minns till baka när min dotter var liten 

och tittar på gamla bilder och jag börjar gråta vart tog

 

tiden vägen jag har suttit inlåst hela tiden nästan . jag 

har inte varit närvarande men vi har alltid hafft starka 

 

band och kontackt i mellan oss fram tills nu när hon har 

skaffat pojkvän jag är glad för hennes skulld . men jag

 

känner mej bortglömnd nu när hon har någon annan i

fokus som med alla andra vänner som bara försvann i från 

 

mej eller jag i från dom . allt känns så tomnt ensamnt och 

tungt i från en glädjes svunnen tid vart tog allt vägen med liv .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-06 08:47



Bookmark and Share


  Koloristen
Vi är här. Vi är när.
2021-03-07

  angela Täubert fd Jansson VIP
Detta är ett "fenomen" som drabbar alla föräldrar.När barnen våra växer upp och skaffar sig ett eget liv finns det inte lika mycket plats för oss i deras vardag, men förhoppningsvis har dem oss i sina hjärtan.
2021-03-06
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten