Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Larger than life


Mannen i mockajackan

Full fart nerför backen
Utanför mitt fönster
Min blick dras med

Blont vågigt hår
Fodrad mockajacka
Ljusa byxor
Boots
Axelväska
Rakryggad och stabil

Som en grekisk gud
Med kläder
En Marlboro man
Fast på sparkcykel
Med beslutsamt ansiktsuttryck
Och ögonen fästa långt bortöver

En så kallad mogen man
Vars vilda fria uttryck bränns glasklart på den hoppfulla näthinnan
Och väcker omisskännliga doftspår i hjärnbarken

En modern cowboy
Med inbyggd styrka och tilltro
På sin springare av metall

Hann inte se om det fanns utrymme för två fötter till





Fri vers av Cortexett
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-06 09:29



Bookmark and Share


  Connie
Härlig text med humor. Gillas!
2021-05-03

  Kungskobran VIP
Härligt kul
2021-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Cortexett
Cortexett