Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snittyta.

 

ibland tänker jag att jag inte vet om det skall vara kort eller lång vokal. kanske rent ut sagt en konsonant istället. jag ställer mjölken i kylen och gräver lite extra djupt i smörpaketet. som om jag lovordar fettet och dess besvär.
tycker jag är ganska tjock nuförtiden. lite som att jag inte får plats med den breda röven på spårvagnssätena utan att spilla över och vräka ut mig till intilliggande stolssits.

mina lår skaver i och jag trivs inte med livet längre. äter mest havererade havrekakor och smultronkex till lunch. som att soffan blivit en hobby.
allt detta tv-tittande. allt detta lördagsgodis som serveras varje dag. mest gillar jag skumbananer till middag. riktiga bananer är mer för apor.

ytan på pappret är vit där det fattas bokstäver. jag fyller ut sprickorna med sockervadd och små små bitar av självförakt som växer ikapp med tiden som tjock.
jag avskyr när jag inte får plats i en famn. inte får plats i någons händer eller i mitt eget stilla inre. jag tycker inte om när jag inte tycker om mig själv. det känns så hjälplöst och dant.

 




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-06 09:52



Bookmark and Share


  Miss Deliria
Ärligt och naket självutlämnande,
vackert
2021-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP