Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjuk landning

Minnet landar mjukt
vid tanken på dig
påminns om kärlekens
varsamma kyssar
På kudden vilar
doften av dig kvar
önskar du stannar
bara några dar




Fri vers (Fri form) av Alphard
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-06 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alphard
Alphard