Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Influensa och Covid-19 inte kan differentieras kliniskt.

Medborgarplatsen: Demonstration mot coronarestriktioner (expressen.se)

Cheloo & Lazar – Opus 1 (Killing The Classics) - Videoclip Oficial - YouTube

Media och läkare säger att influensa och Covid-19 inte kan differentieras kliniskt. RT-PCR-tester är de enheter som globalister behöver för att skapa vågor av Covid och för att införa restriktioner, som inte har haft och inte har någon vetenskaplig grund, eftersom de inte stoppar spridningen av viruset, utan bara den naturliga kollektiva immuniteten, mot vilken de är politiker, media, läkare och Världshälsoorganisationen. Alla "Covid-19-vågor" är baserade på RT-PCR-tester! Covid-19 är en plandemi av falskt positiva RT-PCR-test! Att använda RT-PCR-test är en del av globala bedrägerier! RT-PCR-test skiljer inte mellan SARS-CoV-2 och andra virus och inte heller skillnaden mellan ett aktivt och ett dött virus. Kary Mullis, uppfinnaren av RT-PCR-testet, som dog misstänksamt i augusti 2019, sa att detta test inte kan berätta om du är sjuk och inte ska användas för att diagnostisera. Detta är precis vad globalisterna har gjort: de har använt dem för att diagnostisera och fortsätta att göra det! Med RT-PCR-tester kan du skapa en plan för vad du vill ha. Lissabonrätten har avskaffat RT-PCR-tester och sagt att de är osäkra och att karantänera en person på grundval av ett test är olagligt. I december 2020 erkände Världshälsoorganisationen, som organiserade detta globala bedrägeri, att RT-PCR-tester. Den tyska advokaten Reiner Fuellmich och kollegor säger att PCR-tester, främjade av Världshälsoorganisationen, andra organisationer och många andra hälsoombud, måste hållas ansvariga för isolering och begränsningar.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-06 11:40



Bookmark and Share


    lydriket
Precis som du förtjänstfullt skriver så har mannen bakom PCR-tekniken direkt avrått från att använda denna metod vid diagnosticering av viruspartiklar. Amplifieringen skapar alltför många falskt positiva resultat, vilket naturligyvis passar WHO och läkemedelsindustrin.
2021-03-06

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.expressen.se/nyheter/hundratals-coronademonstranter-i-stockholm/

2021-03-06

  Koloristen
De ansvariga borde ställas till svars. Processen kort!
2021-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP