Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömsk på dina vingar

vill sväva drömsk
på dina vingar

av dröjande vind

lyss till trädens sus
få dansa
barfota i sammetsgräs

vill

somna under stjärnors
glimmer
höljd i månskensslöjor

stilla

vakna på en bädd av sand
till tårpilens smäktande sång

vill sväva drömsk
på dina vingar




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-06 14:37



Bookmark and Share


  Susen VIP
Vackra ord som ger vackra finstämda bilder till tårpilens smäktande sång!
2021-03-07

  BenGust VIP
Den inledande och avslutande strofen binder ihop och det enstrofiga lyfter fokus på det fina som följer.
2021-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP