Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens mörka baksida

Skulle andas ett tag
Låta luften komma in i lungorna
Men så kom våren
Och att andas är inte lätt

Och de blommor som redan kommit
Snödropparna så vita
Som vintergäcken är gul
Kan bara njutas stundvis

Våren som lyfter själen
Har en mörk baksida för många
Och näsorna de rinner
När ljuset återvänder




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-06 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva