Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄLSAN

I hela mitt liv
har jag jagat hälsan
I hela mitt liv
har den hållit sej undan
Ändå har jag många år
på nacken
över det är jag tacksam 
och förundrad

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-06 15:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA du är en överlevare...kram
2021-03-15

  Eva Helene VIP
Så fint och ödmjukt!
2021-03-07

    Birgersdotter VIP
bra e!
2021-03-06

  ULJO
Gott
2021-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP