Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bedrövliga grannar!


ABBOREN OCH MÖRTEN!

Vem är de? Varför terroriserade de alla sina
medmänniskor? Oförskämdheter, elaka som
få. Våldsamma. Kriminella svenskar, kanske
med nazistisk ådra? Spöade de asylsökanden
som sökt skydd från krig, elände och våld, vi
ser er, beklagar er inställning och handlingar.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-06 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje