Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


Öppna dörren

jag står på din trappa

framför din ytterdörr

ringer på dörrklockan

dunkar på dörren 

knackar

hör att du är hemma

du öppnar inte

jag är rädd

så fruktansvärt rädd

ångesten äter upp mig

jag vill ha en kram

höra orden

allt kommer att bli bra

allt kommer att bli bra

det är den här isoleringen

som tär på mig

det enda jag vill

är att få en kram

höra orden

allt kommer att bli bra

du torkar mina tårar

håller mig hårt

 

anits 6 mars 2021

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-03-06 21:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tråkigt och berörande kramar till dig
2021-03-15

  livet...
jag vill krama om dig och säga att allt kommer bli bra <3
2021-03-10

  Eva Helene VIP
Låter som en mardröm.
2021-03-07

  ULJO
Sorgligt att vänskap ska förändras
2021-03-07

  Niliboy
Jag brukar bedja innan!
2021-03-07

  Bibbi VIP
Att det ska vara så svårt att visa kärlek och omtanke.
2021-03-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP