Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Tankar, funderingar och reflexioner sen kvällstid.


En tid av lycka och glädje

Vi bor i en osäker tid och klockan tickar, fem minuter i 12. Våren accelererar känslorna något enormt. Att vara kär är det finaste som finns. Så skön sanning - när det stämmer. Jag känner hela Dej i varje fiber av mig. Det är varma vårkänslor.

Fortsättningen av mitt liv går i kärlekens tecken. Jag tänker mig två bär, det ena saftigare än det andra. Sen kom mina fantasier i rörelse. Jag vill skriva med mitt hjärta och fånga känslan i min hand. En tung snö har nu smält bort. Det är värmen i din blick som gjorde det. Låt oss berusa oss med varann!

Jag hoppas på fortsatta besök! Våren berusar oss med känslostormar och skapar ögonblick av förtjusning. Kärleken kan vara vackrare än en solnedgång och intensivare än himlens alla färger. En viss kärlekkan vara varmare än ett vulkanutbrott. Då vill man vara ihop för evigt. Vill Du att jag skickar Dej en vägbeskrivning, till vårt paradis?

När innerlighet möter innerlighet - då exploderar verkligheten verkligen! Natten är obarmhärtig mot den som är orolig och inte kan koppla av i känslan att vara älskad. Förstår Du texten och dess syfte? Den ska beskriva en kär person som fortfarande hoppas...

Så sant, man gömmer sig i drömmen. Och hoppas... Att vara på väg till en kär person är något visst! Jag blir varm inuti, precis som förälskelsen gör med oss. Med mig och med dig. Tänk vilket gott teamwork de uträttar - kärleken och solens värme. Jag förstår varför alla längtar efter sommaren och varför jag längtar efter Dej. Natten är upptäckternas tid. Då drömmarna dröms. Om Dej. Hoppas värmen återkommer!

Jag vill skriva världens bästa kärleksbrev till Dej, så öppet, så innerligt, så varmt, att Du vill omfamna alla dess tankar. kanske kan kyssen öppna nya möjligheter för oss. Hoppas det. Välkommen in över tröskeln. Stanna inte utanför. Den sanna kärleken är livslång, hela evigheten igenom. Låt det regna nu. Sen kommer solen tillbaka i dina ögon.

Jag har nu - ikväll - begett mig till dåtiden då mitt hjärta klappade i takt med kärleken. Och nu är jag återigen mitt uppe i verkligheten. Jag är nyfiken på var jag hamnar under min livresa. Ofta har det varit mitt hjärta som styr. Målet hägrar vid horisonten. Börja nysta i mina "röda trådar". Det kommer att bli intressant. Kärleken är den bästa upplevelsen som finns att få!

Du är en kärleksfull bevattnerska, Du fuktar jorden med dina tårar. Önskan att vilja påverka tycks stor och Du lyckas väl. Att bli "ett" med den älskade är så hett. Alla människor har en speciell doft och den dröjer sig kvar och gör sig påmind då saknaden är som störst. Du doftar underbart!

Förälskelsen är ett ljuvligt tillstånd som jag önskar alla. Man växer. På alla sätt. Och vågar allt. Ingenting kan stoppa dig. Förälskelsen är mer omtumlande än kärlek. Kärleken i sin tur är mer välbalanserad. Med rätt person är kyssen himmelsk. 

Allt kan hända i ett magiskt ögonblick. När jag såg Dej för allra första gången. När vi kysstes. Då världen stannade upp en stund. Då vi hörde hemma i varandras famn. Det var en tid av lycka och glädje. 

 

 

 
Övriga genrer (Drama/Dialog) av Bengt Malmsten VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-06 23:07Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Det är de magiska ögonblicken som räknas. Du beskriver en djup längtan efter kärleken med någon som inte vill lämna din tankebana.
Dina ord i denna kändes äkta och sökande,
och du kommer att få uppleva den kyssen igen!
2021-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Malmsten
Bengt Malmsten VIP