Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omedveten var du

inte känslig för andra. alls
i ett hav med sig. själv
och en vind från norr.
som svallar över mina höfter
och sopar mig under.
mattan. eller rakt ner i skoskaften.
aj!
skam den som ger sig
skam den som ser mig. som du

reser mig.
pekar järnvärlden uppåt, som ett spett.
solar mig i söder.
söker. mig. de. andra. hållet




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-07 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP