Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett av dina ansikten


Bland ansikten
i myllret av andra

Ser jag dig växla
sinnesstämning
i ett av dina ansikten

Det som plötsligt
intar scenen

Improviserar

Fångar bilder
och beskriver dem
så väl

Agerar
levandegör

Berättar en historia
som gör intryck

Och med djup och tyngd
sätter avtryck

I myllret av av ansikten
som passerar revy

Tänk om du om så bara
för en sekund

också själv kunde se
att du är värdefull




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-07 10:15



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Hur man ser på sig själv och hur man blir sedd av andra.
2021-03-07

  Kungskobran VIP
Alla är värdefulla på något sätt men en del mer än andra
2021-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP