Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bland det mest positiva jag skrivit på flera år, det kännes skönt


det går

Det har aldrig handlat om makt
Det har aldrig handlat om att synas
Och pengar har det aldrig varit frågan om
Det har bara handlat om att pröva o det går
Och det går

Så ta det dit, varför inte dansa bort allt på tiktok
Varför inte bara säga som et är på clubhouse
Vill du så bjud in hela världen så möts vi
Hon är en strimma sol i dag som blir till vår omnågra timmar

Så allt är stängt, allt är coronasäkrat
Men et finns världar, det finns saker som aldrig rubbas
Och det har väl kanske bara handlat om att tänka om
Mest bara för att se om det går
Och det går

Så varför inte ta det dit, ut i skog och mark
Fånga dagen eller åtminstone ögonblicket och snapa det i dit snapflöde
För du vill dela det med någon, med hela världen om ser på
Och hon har addat mig och jag ser att hon ger respons, hon svarar mig ute i skogen


så kan jag minnas det som en gång var, 2016
så kan jag minas ur allt bara försvann, hur jag bar undan allt 2017
och nu är frågan om det inte finns mycket mer än det som var
det kanske inte finns någon anledning att sakna utan bara minnas
mest bara för att se om det går, det går

så samlas och ta en promenad klättra upp på varsit bord vid en skolgård
sitt bara där och prata med varandra på varsitt bord som det vore två öar
och så fångar vi stunden och vi delar
hon och jag på samma bild och vi försöker göra oss så lyckliga och snygg som möjligt

det har aldrig handlat om en tillfällig lösning
det har aldrig varit en tillfällig flirt md livet
det kan vara en framtid om man vågar tro på att det går
och det går, det går, det går




Fri vers av PPQ
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-07 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ