Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag får världen va

Och jag vet jag är konstig
Som har det bra idag
Lutar mig lugnt tillbaka
Världen är inte så lockande
Idag får den bara va

Det du tycker är tråkigt
Är vad jag vill ha




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 66 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-07 11:45



Bookmark and Share


  karenina VIP
Så skönt att bara få vara i det stämningsläget som är
2021-03-07
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva