Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gråkallt

gråkallt
mys inne
rensar hemma
rensar vinden
skänker saker
som ligger
varför spara
när andra
kan få använding
tar bara onödig plats
vi gör oss av med
byråer
hyllor
kläder
skor
varför spara
sådant man inte använder?
sådant man vet
bara ligger
samlar damm




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-07 14:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv har jag städat och sedan myst.
Somnade "hemma hos" hemtrevliga Mandelmanns.

2021-03-07
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77