Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN VILODAG

Nej, jag firar inte sabbat

Och det har jag aldrig gjort

Men i dag fick jag en vilodag

Det var underbart och stort

Visst, jag städade och gnodde

men då jag sedan blivit klar

sussade jag i fåtöljen min

som en gåva, som ett svar

 

LARZ GUSTAFSSON 7/3 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 146 gånger
Publicerad 2021-03-07 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP