Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ruggväder

Ruggigheten tar över
När blåsten viner
Så att träden böjs
Gråvädret är här
Och den första våren försvann lite

Men den kommer igen
Och då ska solen skina på mig




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 72 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-07 17:37



Bookmark and Share


  karenina VIP
Ja, det kommer alltid mer och bättre väder. Så väl du förmedlar känslan och bilden av ruggväder, vill bara tända en brasa och dricka varm choklad :)
2021-03-07

    ej medlem längre
Ordvalen tycker jag är så perfekta för diktens känsla
2021-03-07
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva