Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten vakar över oss

Kanske bar du en annan varelses namn
en ordlös sång mellan trädens grenar
och på sanddynernas skuggsida
grävde vi efter vatten
det finns så lite;
som det att veta något om dig
om vädret där du är eller om hur din röst låter
som ett andetag mitt i gråten
jag låter dig gå, namnlös
måste jag låta dig gå




Fri vers av Grävling
Läst 177 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-03-07 18:27



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
"Natten är dagens mor".
Sorgens sång som en tröstens vila.
2021-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling