Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stockholm-Motala, låter precis som ett anrop som skulle kunna fås att ljuda 'Landet runt', men en papegoja pratar mest goja hos den pensionerade sjökaptenen boendes på en ö någonstans utanför Malmö, staden, inte


En sådan där orimlig text





Ingen
gång är
visserligen
en gång, eftersom
även om något inte
är, egentligen, så finns
det ju ändå så fort någon
yttrat, skrivit eller bara tänkt
att det nog finns. Du vet som när
du har skrivit en mening, då finns
ju meningen, existerar den. Du kan
exempelvis påstå att en onsdag sällan
är en måndag eller att det inte alls är sant
att SadistDemokraterna skulle ha fått inte
mindre än 55% av rösterna i Tokhållmne.
För det vet ju 'vem som helst' att det inte
varken stavas eller heter så. Stockholm
är visserligen en stad som gärna har
en viss tendens att ha som ynglat
av sig till såväl Värmland som
även en stat i staterna på
andra sidan det stora
vattnet över vilket
det for båtar
med segel
av tyg o
hål i.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2021-03-07 19:00



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Du skriver - alltså finns du!
2021-03-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP