Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sekund.

en sekund
är tusen år
varje gång jag vänder om
förlorar jag igen
inget liv
kommer undan döden
ingen människa
är värd din

en sekund
är ett svart hål i rymden
en minut
i tyst mörker
fri tid
var det så vi sa
vände ryggen till och blundade
och poff!
nu är ingen där.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-07 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP