Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främling

Du trodde jag var främling
Men jag såg mitt öde i dina ögon främling
Idag står vi här som två vänner
Tiden har varit upp och ner min vän
Vi har blivit du och jag
Du är en sida av mig idag
Jag är en sida av dig varje dag
Livets träd växer med sina sår
Kärleken kommer som vår
Glädje som sommar kort
Hösten är tiden för skörd
Vintern bygger vi tro och ro
Åren är som en tavlor i rummen vi har
Jag och du blir bara bra




Fri vers av Farshad amiri
Läst 40 gånger
Publicerad 2021-03-07 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Farshad amiri