Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rubriken tysk författare 1700 tal; Fredrich Hölderin. Egen bild


"Det finns hopp i min väntan"


I ett år snart

isolerad och

i riskzonen


dessutom i

feberutredning


träffat de mina


utomhus...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-03-08 10:21



Bookmark and Share


  aol
Vilken fin känsla
2021-04-13

  mare VIP
Uthållighet
hoppas & tro
på bättre tider
fint att kunna
träffas under
paraplyers skydd
höra regndropparna
känna värmen
från en medmänniska
2021-03-16

  Eva Helene VIP
Vilken bra och träffande bild i dessa tider!
2021-03-09

  wiria77
härligt
träffa
de dina
fina rader

2021-03-09

  Niliboy
Ja, låt oss hoppas!
2021-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP