Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Villebråd

 

Man

Är

Villebråd

 

För den man är

För den man tänker

För den man tror på

 

Friheten

Yttrandefriheten

Jämlikheten

 

Är villebråd för den budskap de bär

 

Man helt enkelt

Är

Villebråd

 

För den man själv vill vara




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2021-03-08 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP