Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att vara en del av det kungliga systemet måste du betala med livet och ett njure sade Meghan till den minsta avvikelse från regeln.


Kvinnor och lek.

 

 

 Racism, suicidal thoughts, tears: What we learned from Meghan and Harry's interview | Reuters

 

Den mest motbjudande och fula kvinnan med tvivelaktiga förtjänster som skådespelerska på denna planet har tagit prins Harry ut ur sitt land som ett '' gisslan '' av Meghan Markle.

”som aldrig kommer att kunna komma in i Storbritannien igen.     Säger brittiska kungliga press.

 

 

Drottningens infrågar om vilken färg barnen ska få om det är med Harry, som är röd,

Kränkning har överträffat alla mått på att acceptera förödmjukelsen av den mänskliga som en kvinnlig varelse i moderns status. gick genom efter    bröllopet.

Drottningen betraktade sig själv som en kortsiktig kvinna, med tanke på den stolta hudfärgen och glömmer att hon själv är halvsvart negress, kom till världen en perfekt viktoriansk kopia för att representera Englands kungliga hus.

Fångad av omständigheterna Charles far sa för flera år sedan att Harry inte är min son, och detta var en anledning att anse Diana som en icke-representativ fru!

Diana och Meghan sa samma sak: "Jag kunde inte hitta en lösning. Jag ville inte leva längre ”, erkände Meghan, som avslöjade att när hon frågade om hon kunde få hjälp fick hon höra: att det inte kan vara en bra bild för institutionen. Hertiginnan sa att hon sökte hjälp från Slottets personalavdelning, men fick höra att hon inte kunde få hjälp eftersom hon inte var en betald anställd. som i nord Europa och andra länder ger chans till nybildad kunglig familj att lämna slottet i custody (vårdnad) eller vara make och få arvode för sed avkomma som direktör på slottet …

Harry erkände att han inte skulle ha lämnat kungliga huset utan Meghans hjälp: "Jag kunde inte ha lämnat för att jag kände mig som en fånge. Jag såg ingen väg ut. Jag var fast i detta system, precis som resten av min familj.

 

Min far och bror är fångade. Jag kan inte gå och känner medkänsla för dem!

8/3  România, frunta?? în UE privind femeile manager. Afacerile mamelor sunt tot mai prospere în online - Stirileprotv.ro 




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-08 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP