Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att fylla blusen med fnitter

 

smeka snötvång, ligga sked och fylla kök med stekos. bjuda middag och rulla runt i halm. jag ville du vore en sjusärdeles karl, en luta, ett fiaspel. en prunkande bal.låt natten förföra, låt spelet förgöra våra trånga väskor packade med strunt. kom låt oss hoppa, låt oss virvlas och gömma både troll och groll i en vattenfylld källare. låt oss dansa skavben och trasselsudd, låt oss komponera valsen i mothugg och pressveck och låt oss hasta dagarna i lugn och ro och cykla medurs till havet.
jag vill andas med hela min mun rätt ner i dina lungor och känna friden i att få tillbaka allt

 




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2021-03-08 11:58



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
"...min mun rätt ner i dina lungor..." blir oförglömliga ord. Vi tror och hoppas på att lungorna inte är sprängfyllda med virus.
2021-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP