Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OTTO

OTTO
Ditt namn ät lika läsbart
framåt som bakåt
Det är oändligt
Du är en man med ett namn
som förpliktar
till att göra det unika
Det skall vara ditt motto
OTTO !





Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-08 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP