Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom John-Blund

Midnattsråttorna
Dansar omkring
I ditt huvud och
Du vet ingenting
När du väl sover
. ..Z,zz.z

Med en massa
gula kycklingar
Runtomkring

Och en söt kanin
som springer ut
och in. ..

Från Alice i under
-landets tussilago
dolda jordhåla.

Med en liten bjällra
som plingar till och

Varslar om att det
nu är Vårens tid
Att få komma och
blomma ut. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-08 15:43



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Tänk om det är tvärtom, att drömmarna är verkliga och när tror vi är vakna då sover vi.
2021-03-09

    Lena Staaf VIP
I drömmarna blandas minnen och tidsepoker hur som helst och det som i dagsljus verkar alldeles absurt känns helt naturligt i drömmen.
2021-03-08

    ej medlem längre
Ja! Nu när våren har blommat ut så är det dags för John Blund att vakna upp :)
2021-03-08

  Kungskobran VIP
Den manifesta drömmen mins man men inte den latenta enligt Sigmund Freuds drömteorier
2021-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP