Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagen till ära.


Barndom


 

Från tidig barndom 

minns jag

att jag var lat

Läste Idun och Svensk Damtidning

när grytorna kokade

satt jag i ett hörn av köket

och minns att min mamma

var mitt centrum




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-08 16:21



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Bild och text passar bra ihop. Harmoni!
2021-11-28

  karenina VIP
Underbar bild, i dubbel bemärkelse. Mkt berättelse på få rader
2021-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP