Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KROSSA FACE BOOK!

Man må kalla mig rabiat

men Face Book förtjänar bara hat

Jag är glad att jag aldrig gick med

Det vill jag framhålla med besked

Diktaturens kreatur

sätter fåglarna i bur

Men de vilda flyger fritt

härjar hårt som Bombi Bitt!

 

LARZ GUSTAFSSON 8/3 2021

 

Hoppas någon hackar sönder hela det där imperiet!

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2021-03-08 16:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
You bet.
Jag HATAR verkligen Trynboken.

Tack för din kommentar!
2021-03-08

  Miss Deliria
Rebelliska rader
2021-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP