Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För lite absurditeter här enligt mitt förmenande


En trött hemlighet



Jag är inte folkskygg
bara trött på människor.

Jag är inte otacksam över att få kommentarer
bara trött på att tacka.

Diktandet börjar kännas som humorn -
ett alltför allvarligt ämne för att inte skämta om.

Diktandet och fantasin får gå in i en ny era -
I mean in English on-an-era ( "ånn önn iira" ).




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-08 16:43



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ja, poesi är väl någon form av självtillfredsställelse.
2021-03-09

    Lena Staaf VIP
Jag gillar dikterna och romanerna mer än de "verkliga" människorna. Vill helst inte bli störd när jag läser.
2021-03-08

  Almagrundet
"I don't hate people, I just feel better when they aren't around."
- Charles Bukowski.
2021-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP