Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snack

- Jag är nöjd med mitt utseende.
- Du tycker inte du är gammal och ful?
- Jovisst tycker jag det, men jag är nöjd med att vara gammal och ful.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Algotezza VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-08 17:13



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
haha det var bra svarat, för ingen har rätt klandra andra, sotiga vingar kan bäras under förgylld kappa.
2021-03-08

  Larz Gustafsson VIP
Det är andra som har problem med mitt utseende. Inte jag. Så länge jag inte har några problem är jag nöjd.
2021-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP