Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


Förgyll askan till guld

O stora livgivare och förgörare
bränn covid tröttheten
som hemsöker mig
och många därtill
gång på gång

förgyll askan till guld
sprid ut den som
livgivande frön




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-08 17:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivit :)
2021-03-15

  Miss Deliria
Förädlingens konst
2021-03-10

  Blomma-Stjärna VIP
åh, hopp om fräschör och goda ting sprider du här med underbar bild och ödmjuk bön
- till vår stora livgivare och förgörare i livets hjul!
2021-03-09

  morgonstjärna VIP
positivt tänk hjälper alltid mer än många tror
2021-03-08

  Marita Ohlquist VIP
En fin önskan som förstärks av den ljuvliga bilden!
2021-03-08
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP