Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kom till mej som en främling

i från ett oväntat håll växer något varmnt och

vackert fram i från ingenting till något allt

 

starkare det kom som en varm vind i mot mitt 

kalla bröst  som väcker minna förträngda känslor 

 

till något levande och vackert . i hela mitt liv har

jag sökt efter en livskambrat har jag äntligen funit 

 

henne från ingenstanns kom hon in i mitt hjärta 

snabbare en vad jag var berädd på det skrämmer 

 

mej lite samtideigt som jag vill ha mer och mer av 

henne och hennes hjärta . min fångenskap har gjort 

 

mej så rädd men samtidigt utsvulten på kärleken och 

törstig på beröring jag vill så gärna älska och bli älskad 

 

igen av henne kanske en dröm för stor för min verklighet 

men minna drömmar håller mitt hopp vid liv kanske är hon

 

den rätta det får framtiden visa mej . om jag äntligen får älska 

igen innan min tid är inne en sista gång innan min tid här är

 

över det är för mej en gåta att våra vägar inte har korsats inann 

nu så här långt efter allt som vi har gemensamnt för vi har så 

 

mycket gemensamnt det är för mej en gåta att hon kom till mej 

som en främling efter allt .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-08 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten