Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


superwoman


Alla tiders kvinna


Nio månader gammal
lämnades du bort till din moster

då din egen mamma dött i tbc

Aldrig blev du kramad
på samma sätt som dina kusiner

din pappa hälsade inte på dig
när ni möttes på byvägen

Du gick igenom ett liv
där så mycket förblev osagt

tissel och tassel
pågick bakom din rygg

Du gifte dig tidigt
med en trygg och beskyddande man

fyra barn fick ni tillsammans
ett av dem var jag

Min mamma
strong som få

pratade alltid gott om andra
var kärlek ut i fingerspetsarna

Trots din känsla av litenhet
blev du stor

långt större än du någonsin förstod

Dina avtryck
av kärlek och omsorg
lever för evigt kvar
i våra hjärtan

Vår Superwoman

Min mamma





Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-08 21:53



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Kärleksfulla ord till en kärleksfull mamma, fint.
2021-03-09
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP