Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NED MED KVINNODAGEN!

Ned med kvinnodagen

med fars dag och mors dag!

Ned med asanamnen

som onsdag och torsdag!

Ned med påsk och midsommar!

Strunt i traditioner!

Jag vill inte dansa

till era falska toner

 

LARZ GUSTAFSSON 8/3 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2021-03-08 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP