Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krus

Om det ännu finns snö
ska du bädda din säng med den
och lakanets spetsfåll flätad av blyertsstrån
och på byrån en vas av papper;
utanför fönstret driver våren förbi
fyller din bägare
med solljus och gift




Fri vers av Grävling
Läst 155 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-03-08 20:10



Bookmark and Share


  Nanna X
*ett*
2021-03-08

  Nanna X
Håller med kommentaren nedan - fast jag läste först väver istf väger. En vävmästare är du, och du återanvänder material som snö, blyerts, papper, solljus och gift på en förunderligt sätt i väven.
2021-03-08

  Bjarne Nordbö
Du väger dina ord på mästerligt sätt. Tack för den.
2021-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling